Te koop: Groen van Prinstererstraat 43 , VLAARDINGEN

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE NEMEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AAN! EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Op loopafstand van het stadscentrum is dit 3 (voorheen 4) kamer appartement gelegen op de tweede verdieping. Het appartement ligt in het rustige gedeelte van het centrum, de Marktbuurt van Vlaardingen met op loopafstand de winkels, sportscholen, zwembad, restaurants, bioscoop, theater, openbaar vervoer en scholen. Ook de natuur van de Broekpolder en De Vaart ligt om de hoek. De uitvalswegen naar Delft, Den Haag en Rotterdam zijn op korte afstand bereikbaar. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

Indeling:
Open portiek met trap naar 1e verdieping. Entree. Hal met meterkast en trap naar woonverdieping.

2e verdieping:
Ruime, lichte woonkamer met vaste kast, toilet en toegang tot de diverse vertrekken. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een wandkeukenblok met inductiekookplaat en losse koelkast. Vanuit de keuken is het balkon bereikbaar. Slaapkamer 1 is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een erkertje. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot de badkamer. De badkamer is vergroot door slaapkamer 3 erbij te betrekken. De badkamer beschikt over een ligbad met douche, dubbele wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 65 m2
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 75,=
– volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– verwarming door middel van infraroodpanelen
– warm water door middel van badgeiser
– gelegen op eeuwigdurend erfpacht met een jaarlijks canon van ca. € 25,=
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.