Te koop: Gordelweg 42 c, ROTTERDAM

Goed onderhouden en praktisch ingedeeld 3 (voorheen 4) kamer appartement, gelegen op de 1e verdieping. Het appartement beschikt over een moderne (2012) keuken met inbouwapparatuur, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, CV combiketel (2010), fraaie badkamer, nieuwe groepenkast en gestuukte wanden en plafonds. De ligging van de woning is zeer centraal in het Liskwartier, te weten dichtbij uitvalswegen A20, het stadscentrum, het Vroesenpark en Kralingse Bos, winkels en openbaar vervoer zoals NS Station Rotterdam Noord, bus en tram. Ben jij benieuwd? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtigingsafspraak.

Indeling:
1e verdieping:
Entree/hal met eiken vloer en vast kast. Dichte keuken met keuken uit 2012 in hoekopstelling met koelkast, vaatwasser, oven, 4 pits gaskookplaat, afzuigschouw, verlaagd plafond met inbouwverlichting en aansluiting voor de wasmachine. Geheel keurig betegelde badkamer met douche, badmeubel, toilet, handdoekenradiator en CV ketel. Ruime slaapkamer van ca. 20m2 met gestucte wanden en plafond en inloopkast inclusief garnituur. Slaapkamer II (hobbykamer) is gelegen aan de voorzijde en heeft een eiken vloer. Sfeervolle woon-eetkamer met erker en eiken vloer.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 72m2
– Gelegen op eigen grond;
– Bijdrage VvE circa € 54,– per maand;
– Isolatie: geheel voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen;
– Verwarming en warm water middels CV combiketel (2010);
– Het appartement is voorzien van gestuukte wanden en plafonds;
– Nieuwe groepenkast;
– Fraaie keuken uit 2012;
– Moderne badkamer en toilet;
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.