Te koop: Geert Grootelaan 247 , VLAARDINGEN

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE NEMEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AAN! EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Sfeervol en modern afgewerkt 4-kamer appartement gelegen op de derde woonlaag van een goed onderhouden appartementencomplex. De woning beschikt over een lichte woonkamer, moderne badkamer en nette keuken. Het appartement is gelegen aan de rand van Vlaardingen met het groen om de hoek, nabij recreatiegebied met Surfplas, op loopafstand van diverse winkels, scholen en het openbaar vervoer. Ook de verschillende uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen, toegang tot het trappenhuis en de bergingen.

3e verdieping:
Entree appartement. Gang met laminaat, toilet en toegang tot de diverse vertrekken. Ruime, lichte woonkamer aan de achterzijde van het appartement. De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en van een strakke wand- en plafondafwerking. Vanuit de woonkamer is de eerste slaapkamer bereikbaar. Deze slaapkamer is ca. 10m2 en tevens voorzien van een laminaatvloer en strakke wanden en plafond. De keuken is aan de achterkant van de woning gesitueerd en voorzien van nette keukeninrichting, voorzien van een combi magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast en vaatwasser. Tevens is de wasmachine aansluiting in de keuken en is er toegang tot het balkon. Naast de keuken is de 2e slaapkamer gelegen. Deze slaapkamer is ca. 8m2 en voorzien van een laminaatvloer en strakke wanden en plafond. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en is ca. 10m2. Ook deze slaapkamer is voorzien van laminaat en strakke wanden en plafond. De moderne badkamer beschikt over moderne vloer-en wandbetegeling, inloopdouche, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. In de badkamer is de opstelplaats van de cv-combiketel gesitueerd. Toilet Villeroy en Boch, betegeld in grijs/wit.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 75m2
– volledig voorzien van dubbel glas
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 122,=
– gezamenlijke tuin
– gelegen op erfpachtgrond met een jaarlijks canon van ca. € 65,=
– recent zijn er door de vereniging van eigenaren zonnepanelen geplaatst
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.