Te koop: Gedempte Biersloot 4 , VLAARDINGEN

Ideaal voor starters in hartje centrum en op eigen grond gelegen strak afgewerkte 3-kamer appartement op 1e verdieping met ruime woonkamer en balkon op het westen, volledig voorzien van dubbel glas, nieuwe cv-combiketel en fraaie laminaatvloer. De woning is gelegen op loopafstand van de supermarkt, diverse winkels en scholen. Ook het openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Open trapopgang naar 1e verdieping. Via de steeg is eigen schuur op begane grond bereikbaar.

1e verdieping:
Entree. Hal met meterkast, betegeld toilet, vaste kast met wasmachine aansluiting en toegang tot de diverse vertrekken. Lichte woonkamer voorzien van een strakke wand/plafond afwerking en fraaie laminaatvloer. De woonkamer biedt toegang tot slaapkamer 1 (ca. 10 m2), gelegen aan de achterzijde van het appartement. Slaapkamer 2 is ca. 8 m2 en gelegen aan de voorzijde van het appartement en voorzien van een vaste kast. Nette keuken voorzien van een eenvoudig wandkeukenblok, vaatwasser en 4-pits gasfornuis. Vanuit de keuken is er toegang tot het zonnige balkon op het westen. Tevens is de badkamer vanuit de keuken bereikbaar. De badkamer beschikt over een douche cabine en een wastafelmeubel. In de badkamer is ook de opstelplaats van de cv-combiketel gesitueerd.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 60 m2
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel (2020)
– gelegen op eigen grond
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 90,=
– oplevering in overleg (kan snel)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.