Te koop: Fonteinkruid 19 , VLAARDINGEN

Betaalbare en altijd netjes onderhouden 4-kamer eengezinswoning gelegen op een rustige plek in de kindvriendelijke Kruidenbuurt. In de buurt liggen basisscholen en in voldoende speelruimte voor kinderen. De woning lig ook op dichtbij winkelcentrum de Loper. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Keuken en sanitair van deze woning zijn wat gedateerd, maar wel altijd netjes onderhouden. De woning is volledig voorzien van dubbel glas en het buitenschilderwerk is recentelijk uitgevoerd.

Omschrijving:

Voortuin:
betegelde voortuin met groenbordes.

Begane grond:
Entree woning, hal met meterkast. Woonkamer met parketvloer en open keuken aan de achterzijde van de woning. Keuken met eenvoudig hoekkeukenblok voorzien van vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron, kunststof aanrechtblad met spoelbak, gaskookplaat en afzuigkap. Tussenhal met toilet voorzien van fonteintje. Trapopgang naar 1e verdieping. Overloop met vaste kast en met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Doorgebroken slaapkamer (voorzijde) met schuifwandenkast. De woning is redelijk makkelijk terug te brengen naar de oorspronkelijke 2 slaapkamers. 2e slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Badkamer met douchehoek, toilet, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine. Trap naar de zolder. Ruime overloop met opstelplaats cv combiketel (Remeha). 3e slaapkamer met dakraam. Veel bergruimte onder het schuine dakvlak.

Achtertuin:
Op het oosten gelegen achtertuin met een diepte van ca. 8,5m. De achtertuin is gedeeltelijk betegeld en voorzien van groenborders. Een achterom is aanwezig, net als buitenkraan en een houten berging.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 100m2
– gelegen op afgekochte erfpachtgrond t/ m 15 oktober 2035
– verwarming en warm water door middel van een cv combiketel
– buitenschilderwerk 2016 uitgevoerd.
– elektrische installatie bestaande uit 6 groepen met aardlekschakelaar.
– geheel voorzien van dubbel glas.
– bouwjaar 1985.
– oplevering in overleg.

Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee, deze komt op voor uw belang!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.