Te koop: Esdoorndreef 93 , VLAARDINGEN

In de gewilde en kindvriendelijke DREVENBUURT gelegen, UITGEBOUWDE, 5 kamer eengezinswoning met ruime tuin op het zuiden. De woning ligt super centraal in de wijk met volop recreatie, scholen en winkels op loopafstand. Deze ruime woning beschikt een moderne keuken met inbouwapparatuur, vloerverwarming op de begane grond en een luxe afgewerkte badkamer. Een leuke gezinswoning op een fijne plek.

Indeling:
Ruime voortuin ca. 25m2. Entree woning. Hal met meterkast (vernieuwd 2011) en trapopgang naar 1e verdieping. Toilet met fontein. Ruime, uitgebouwde woonkamer (ca. 45m2) met plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming, convectorput, open haard en een open keuken. Modern keukenblok in U-opstelling in grijze kleurstelling. De keuken is uitgevoerd met 4-pits inductie kookplaat, afzuigschouw, magnetron, oven, vaatwasser, Quooker en een Amerikaans koelkast.

1e verdieping (voorzien van laminaat vloer):
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Drie ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 12m2, 10 en 9 m2. De ouderslaapkamer is voorzien van een vaste schuifwandenkast en de twee slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. Luxe afgewerkte badkamer met verlaagd plafond met inbouwspots, ligbad, design radiator en dubbele wastafel met speigel voorzien van verlichting en radio.

2e verdieping:
Kleine overloop. Ruime voorzieningenruimte met wasmachine/droger aansluiting, opstelling CV ketel (AWB 2008, binnenwerk vernieuwd in 2018) en unit mechanische ventilatie. Riante zolder slaapkamer van ongeveer 17,5 m2 met aan voorzijde dakkapel. Deze slaapkamer is zeer ruimtelijk door de maximale plafondhoogte en heeft een vaste kast en bergruimte achter de schuine dakvlakken.

Tuin:
De woning heeft een achtertuin van ca. 9.50 meter diep en ca. 5.50 meter breed en is voorzien van bestrating en een elektrisch zonnescherm aan de gevel. De tuin ligt op het zuiden en heeft een stenen schuur en achterom. Voortuin van ca. 5.00 meter diep en ca. 5.50 meter breed, eveneens voorzien van betegeling. Beide tuinen zijn in 2015 opgehoogd.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 123m2
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel 2008
– grotendeels voorzien van dubbel glas
– nieuwe keuken geplaatst 2011
– nieuwe badkame geplaatst 2011
– toilet in originele staat
– erfpacht €219,24 per jaar tot 01-03-2025, herziening om de 5 jaar.
– Het erfpachtrecht is ook om te zetten naar volle eigendom, indicatie koopsom grond: € 36.000,– of naar eeuwigdurende erfpacht met een indicatieve jaarlijkse canon van € 720,– (conform aanbieding van de gemeente Vlaardingen)
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.