Te koop: Eikestraat 5 , VLAARDINGEN

Karakteristieke 4-kamer hoekwoning met achtertuin, gelegen in de Hofbuurt van Vlaardingen. De woning heeft een karakteristieke uitstraling, is goed onderhouden met onder andere een moderne keuken en badkamer en beschikt over een heerlijke achtertuin op het zuid oosten met schuur en achterom. De woning is voorzien van dubbel glas en centrale verwarming. De wijk is door de gemeente Vlaardingen aangewezen als beschermd stadsgezicht en ligt op loopafstand van stadspark ‘t Hof, Vlaardingse haven en het stadscentrum. Een unieke combinatie van karaktervol en comfortabel wonen!

Indeling;
Entree woning. Hal met meterkast (7 groepen+aardlekschakelaar), trapkast en toilet. Sfeervolle woon-eetkamer (ca. 8.85×5.30/3.30) met houten vloerdelen, gestucte wanden en plafond, kolenbrander en openslaande deuren naar de achtertuin. Open keuken met wandkeukenblok, boven- en onderkasten en inbouwapparatuur waaronder: vaatwasser, dubbele Boretti oven met 4 pits gaskookplaat en teppanyaki plaat, koelkast en een spoelbak. Tevens vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.

Trap naar de 1e verdieping. Overloop met kast. Slaapkamer 1 (ca. 3.25×4.45) aan de voorzijde. Slaapkamer 2 (ca. 4.45×3.25) aan de achterzijde. Slaapkamer 3 (ca. 2.95×1.90) met deur naar achterbalkon. Badkamer (ca. 2.05×1.90) met moderne vloer- en wandtegels, inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel, designradiator en wandcloset.

Sfeervolle stadstuin (ca. 7.50×3.50) op het zuid oosten gelegen met houten schuur voorzien van overkapping. De tuin is bereikbaar via de zij-ingang van de achtergelegen steeg. In de schuur is er ruimte en aansluiting voor de wasmachine en hier is de cv ketel gesitueerd.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 100m2
– enige scheefstand van toepassing. Met het vervangen van de vloerbalken op begane grondvloer is de scheefstand op de begane grond nauwelijks merkbaar, maar op de 1e verdieping is de scheefstand te voelen.
– gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond (bijdrage €50,22 per jaar)
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel (Vaillant 2009)
– volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas
– zonnig gelegen achtertuin op het zuid oosten
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.