Te koop: Drevenpark 97 , VLAARDINGEN

Schitterend gelegen en zeer royaal 4-kamerappartement op de 12e woonlaag met heerlijk balkon en een serrekamer met een fantastisch panorama-uitzicht op de directe omgeving en regio. Dit appartement is van alle gemakken voorzien, heeft een moderne Siematic keuken en luxe en ruime badkamer en is volledig voorzien van vloerverwarming- en vloerkoeling. Er is een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage en een gezamenlijke fietsenstalling. Het Drevenpark bestaat uit een verzameling van 3 mooie gebouwen, de ligging in het groen aan het Wijkpark Holy en nabij het winkelcentrum de Loper maakt dat je hier onbezorgd kan wonen.

Indeling.
Begane grond.
Afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis, lift en toegang tot de kelderboxen.

12e verdieping.
Entree. Hal met meterkast en toilet. Ruime, lichte woonkamer van ca. 55 m2 met moderne open keuken en schuifpui naar balkon. Moderne open keuken (Siematic) met wand keukenblok in hoekopstelling en een extra losstaand keukenblok. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de woonkamer is het balkon aan de achterzijde bereikbaar. Het balkon is gelegen op het noorden en geeft een prachtig uitzicht over Vlaardingen en richting Midden Delfland. Vanuit de woonkamer is tevens de serre bereikbaar. De serre is ca. 12 m2 en beschikt over harmonicadeuren om buiten naar binnen te halen. Vanuit de serre zijn er openslaande deuren naar de werkkamer (ca. 11 m2). Tweede hal met vaste schuifwandenkast voorzien van wasmachine aansluiting en toegang tot de overige vertrekken. Moderne badkamer met strakke vloer- en wandbetegeling, voorzien van een ligbad, inloopdouche, tweede toilet en een wastafelmeubel. De twee slaapkamers zijn beide bereikbaar vanuit de tweede hal. Slaapkamer 1 is ca. 13 m2 en slaapkamer 2 is ca. 17 m2. Separate berging vam ca. 15m2 op de verdieping.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 141
– verwarming door middel van vloerverwarming
– warm water door middel van centrale voorziening
– de woning is voorzien van een marmeren vloer
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 187,=
– vve bijdrage voor de parkeerplaats €25,=
– voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving van het complex
– het complex beschikt over 2 ruime liften
– balkon is op noorden en serre met harmonicadeuren op het zonnige westen
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.