Te koop: dr. Abraham Kuyperstraat 79 , VLAARDINGEN

In de Marktbuurt gelegen, leuke 3-kamer bovenwoning op de tweede verdieping. De woning heeft een sfeervolle uitstraling en is grotendeels voorzien van dubbel glas en beschikt over een eigen centrale verwarming installatie.

Omschrijving
Entree, meterkast, trapopgang. Royale sfeervolle woonkamer van ca. 25 m² met laminaatvloer, structuur wandafwerking en erker met kunststof kozijnen en dubbel glas, vrij uitzicht op het plein. Slaapkamer aan achterzijde van ca 12 m2 met laminaatvloer. Slaapkamer aan zijnde van ca 12 m2 met laminaatvloer. Lange gang naar keuken met grote vaste kast met aansluiting wasmachine en opstelling CV ketel.
Dichte keuken met eenvoudig hoekkeuken met houtlook aanrechtblad en losse apparatuur. Toilet. Basic badkamer met wit en antraciet kleurstelling met wastafel en douche.

Balkon
Ruim balkon met noord westen ligging met zon in de middag en avond.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 65m2
– Gelegen op eigen grond
– Verwarming en warm water door middel van cv combiketel 2006
– Actieve vve met een maandelijkse bijdrage van €50
– Grotendeels voorzien van dubbel glas
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.