Te koop: dr. Abraham Kuyperstraat 53 , VLAARDINGEN

In de gewilde Marktbuurt gelegen, gemoderniseerde en goed onderhouden 2/3-kamer hoek bovenwoning op de tweede verdieping. De woning heeft een sfeervolle uitstraling en is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, beschikt over een fraaie badkamer, moderne keuken en over een eigen centrale verwarming installatie. Letterlijk het zonnetje in Huis!

Indeling:
entree op de 1e verdieping; binnentrap naar de 2e verdieping; ruime overloop met laminaatvloer, 2 grote bergkasten en toegang tot achterbalkon (ca. 3.40×1.40) met kunststof volders; Sfeervolle en lichte woon- eetkamer (ca. 7.50×3.60) met kunststof kozijnen met glas in lood bovenramen, laminaatvloer en lijstenwerk plafond; ruime, half open keuken met moderne inrichting, 2 werkbladen, inbouw gaskookplaat, koelkast, vriezer, combimagnetron en recirculatiekap; strak spanplafond met verlichting; riante badkamer met wand/vloerbetegeling, blauw spanplafond met halogeenverlichting, ruime douchecabine met scherm, kersenhouten wastafelmeubel en wandcloset; bijkeuken met aansluiting wasmachine en opstelling cv combiketel; grote slaapkamer met systeemplafond met halogeenverlichting en wandlambrisering; grote inloopkamer/kast (ca. 2.00×2.30);

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte ca. 73m2
-Gelegen op eigen grond
-Actieve vve met een maandelijks bijdrage van ca. €69,=
-Verwarming en warm water door middel van cv combiketel
-Elektra 4 groepen met aardlekschakelaar
-Nagenoeg de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
-Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.