Te koop: dr. Abraham Kuyperstraat 39 , VLAARDINGEN

In de gewilde Marktbuurt gelegen, stijlvol afgewerkte 3 kamer (starters) appartement op de 1e verdieping met zonnig balkon. De woning is van top tot teen gerenoveerd met onder andere een nieuwe keuken, badkamer, toilet, cv ketel en een fraaie visgraat (PVC) laminaatvloer. De ligging is zeer centraal ten opzichte van winkels, supermarkt, uitvalswegen, openbaar vervoer en het centrum van Vlaardingen.

Indeling:

Begane grond.
Open portiek met trap naar 1e verdieping.

1e verdieping.
Hal met meterkast, garderobe, extra opbergruimte en toegang tot de woonkamer. De ruime, lichte woonkamer is voorzien van een erkertje aan de voorzijde, fraaie visgraatvloer en een strakke keuken aan de achterzijde. De keuken is voorzien van een matzwart wandkeukenblok in hoekopstelling met bovenkasten, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koel/vries combinatie en een vaatwasser. Vanuit de keuken is er een deur naar het balkon. Het balkon is gelegen op het noordwesten en voorzien van een berging met opstelplaats van de cv-combiketel.

Tweede hal met vaste schuifwandenkast en toegang tot de twee slaapkamers. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde en momenteel in gebruik als kledingkamer. De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting. Naast de badkamer zit een separaat toilet.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca 61m2
– gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond met een blijvende lage canon van ca. €18,=
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel (2018)
– actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van €60,= per maand
– grotendeels houten kozijnen met enkel glas
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.