Te koop: Dirk Schaferstraat 20 b, VLAARDINGEN

Ruim en direct te betrekken 4-kamer appartement op de 2e woonlaag van een verzorgd appartementencomplex. Het appartement is in 2012 volledig gerenoveerd met onder andere een luxe keuken, badkamer en toilet. De woning ligt centraal ten opzichte van het centrum, uitvalswegen, openbaar vervoer en recreatievoorzieningen zoals het Midden-Delfland gebied.

U bent van harte welkom op het OPEN HUIS op vrijdag 03 mei 2019 van 15:00 – 17:00 uur.

Indeling:
Begane grond: Afgesloten portiek met trappenhuis en ondergelegen kelderberging (ca. 3.50 x 2.00) en gezamenlijke fietsenstalling.

2e woonlaag:
Entree: hal voorzien van voorraadkast, toilet met wandcloset, garderobe, intercom en toegang tot alle vertrekken.
Woon-eetkamer: (ca. 5.60 x 4.10) met plavuizen vloer. Keuken voorzien van een modern wandkeukenblok met een natuurstenen aanrechtblad en de navolgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, rvs spoelbak, heteluchtoven, vaatwasser en aan weerszijde voldoende kast en laderuimte. Deur naar het balkon (ca. 5.10 x 1.00) op het westen.

slaapkamer I: (ca. 2.95×3.50) aan de voorzijde. Slaapkamer II: (ca. 3.80×2.40) aan de achterzijde. Slaapkamer III: (ca. 3.80×2.35) aan de achterzijde. De kamer is aansluitend aan de woonkamer.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 72 m2;
– Bouwjaar ca. 1949;
– gelegen op eigen grond;
– verwarming middels blokverwarming;
– warm water middels boiler;
– het appartement is volledig voorzien van dubbel glas;
– actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van € 155,00 p/m (exclusief voorschot stookkosten van € 50,00
p/m);
– oplevering in overleg, kan eventueel snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.