Te koop: Dirk Schaferplein 138 , SCHIEDAM

Goed onderhouden 4-kamer appartement gelegen op de 6de verdieping met lift en een vrij uitzicht op groen plantsoen. Het appartement is modern afgewerkt, ruim van opzet, vrijwel geheel voorzien van laminaatvloeren, en grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas. De ligging is centraal in Schiedam Groenoord, met openbaar vervoer, winkels op loopafstand en dichtbij uitvalswegen A20-A4. De woning is gelegen in een verzorgd en representatief wooncomplex met een actieve vereniging van eigenaren.

Indeling;
Begane grond:
Centrale afgesloten entree, ruime en verzorgde ontvangsthal met toegang tot de bergingen, liftinstallatie en trappenhuis.

6e verdieping:
Entree met meterkast, ruime hal met laminaatvloer. Heerlijke ruime en lichte woonkamer met vrij uitzicht en toog naar de extra zij/eetkamer (totaal ca. 30m2). Toegang tot het ruime zonnige balkon op het zuiden. Ruime slaapkamer (12m2) aan de galerijzijde met aansluitend een inloopkast. Ouderslaapkamer (14m2) aan de achterzijde van de woning. Ruime hoekkeuken aan de voorzijde met gaskookplaat, RVS afzuigschouw, koelvriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en voldoende kast-/opbergruimte. Ruime badkamer voorzien van licht tegelwerk op de vloer en wanden, ligbad, dubbele wastafelmeubel, aansluiting wasmachine en toilet.

In de onderbouw is een eigen berging.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 82m2
– grotendeels voorzien van (kunststof) kozijnen met dubbelglas
– verwarming door middel van blokverwarming
– warmwater door middel van boiler 80 liter (eigendom)
– erfpachtgrond afgekocht tot 01-07-2040, lopende tot 30-06-2064
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. €192 exclusief voorschot stookkosten van ca
€40,=
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.