Te koop: Diepenbrockstraat 93 , VLAARDINGEN

Sfeervol, modern en zeer goed onderhouden 2-kamer parterre appartement met ruime achtertuin en op loopafstand van het Vlaardingse centrum gelegen. De woning is een aantal jaar geleden intern volledig gemoderniseerd en kan werkelijk zo worden betrokken. De woning is voorzien van en moderne keuken en badkamer, fraaie houten vloer en volledig voorzien van dubbel glas.

Indeling:
Voortuin (ca. 3.00×4.00); entree appartement; gang met originele wandtegel; inbouwkast voorzien van wasmachineaansluiting en drogeropstelling; trapkast voorzien van elektra (7 groepen+aardlekschakelaar); slaapkamer (2.85×3.40) met houtenvloerdelen, gestuukte wanden, vaste schuifwandenkast en elektrische rolluiken met afstand bediening; fancy badkamer met grijze wand en –vloertegels, design radiator, wandcloset, inloop douche met glazen scherm;
sfeervolle wooneetkamer (ca. 5.20×4.90) met fraaie houten planken vloerdelen, gestuukte wanden en design radiator; open keuken met rvs front, natuurstenen aanrechtblad, 5 pits gaskookplaat, rvs spoelbak, Amerikaanse koel vriescombinatie, vaatwasser, oven, afzuigkap, en natuurstenen plint; openslaande deuren naar de ruime achtertuin (9.50×5.20) met bankirai terras, buitenkraan en houten schuur; De tuin is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm en het terras van een vast terrasverwarmer! Hierdoor is de tuin het hele jaar door te gebruiken.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 50m2
– gelegen op eigen grond
– vve ingeschreven in kvk
– elektra 7 groepen+aardlekschakelaar
– rondom dubbelglas
– elektra vernieuwd, riolering vernieuwd, vloerbalken vernieuwd, keuken en badkamer vernieuwd, cv vernieuwd en
nieuwe houten planken vloer
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.