Te koop: Diepenbrockstraat 46 , VLAARDINGEN

Sfeervol, modern en goed onderhouden 2-kamer parterre appartement met achtertuin op het westen. De woning is recent gerenoveerd en voorzien van en moderne keuken, luxe badkamer, fraaie laminaatvloeren, nieuwe cv ketel (2016) en is volledig voorzien van dubbel glas. Spullen pakken en verhuizen!

Indeling:
entree appartement. Gang met meterkast en trapkast voorzien van wasmachineaansluiting. Slaapkamer (ca. 2.90×3.80) met frisse laminaatvloer en strak stucwerk wand- en plafondafwerking. Recent gerenoveerde badkamer met moderne wand- en vloertegels, toilet en inloopdouche met glazen douchedeur. Sfeervolle woon-eetkamer (ca. 5.80×4.65/2.80) met lichte laminaatvloer, strak stucwerk wand- en plafondafwerking, open keuken met witfront keukenblok voorzien van 4 pits gaskookplaat, rvs spoelbak, vaatwasser, combi magnetron, afzuigkap en deur naar de achtertuin (6.00×5.20) met houten schuur.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 50m2
– gelegen op eigen grond
– 1/3e aandeel binnen een actieve vereniging van eigenaren met een maandbijdrage van € 52,27
– verwarming en warm water door middel van CV combiketel 2016
– elektra 6 groepen + aardlekschakelaar
– rondom dubbelglas
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.