Te huur: Delftweg 34 b, ROTTERDAM

Recent gerenoveerde 4-kamer dubbele bovenwoning gelegen in Rotterdam Overschie direct nabij de historische dorpskern. In de directe omgeving vindt u een basisschool, winkels, ontsluiting naar snelwegen en openbaar vervoer. U heeft dus alle gemakken, maar woont toch heel rustig en veilig.

Indeling:
Eigen trapopgang naar eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Gang met toilet en meterkast. De lichte woonkamer met plavuizen vloer en strak gestuukte wanden en plafonds. Aan de achterzijde van de woning is de half open keuken met een nieuw hoekkeukenblok welke is voorzien van o.a. een 4-pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, combimagnetron en afzuigschouw. Aan de voorzijde is er een een kamer welke goed te gebruiken is als bijvoorbeeld werk-/ studeerkamer.

Tweede verdieping:
Overloop met aan de voorzijde een inpandige berging. Aan de achterzijde vindt u de betegelde badkamer met douche cabine, toilet en wastafelmeubel. Op deze verdieping zijn er twee ruime slaapkamers met veel bergruimte.
Via de overloop is er toegang tot de ruime vliering van de woning. Hier hangt de cv-ketel.

BIJZONDERHEDEN VERHUUR:
– Netto (kale) huurprijs €900,– per maand;
– Huurcontract minimaal 1 jaar, daarna voor onbepaalde tijd;
– Huurprijs is exclusief gas, water, licht;
– Borgsom 2 maanden huur;
– Mocht u concrete interesse hebben dan vragen we u een kopie legitimatie en 3 recente loonstroken en/of jaaropgave aan te leveren. Wij vragen om een IB-60 formulier 2015 (op te vragen bij de Belastingdienst). Voor toewijzing van deze woning voeren wij een kredietcheck uit naar het betaalverleden van de kandidaat huurder, indien u hier positief uitkomt kan de woning aan u worden toegewezen.
– Eenmalige administratiekosten voor huurder (incl. ID en Credit Check): € 150,–;
– Verhuurder behoudt zich het recht van gunning;
– Oplevering: kan snel.

** Bovenstaande tekst is een uitnodiging voor bezoek en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. **

Neat apartment with 2 bedrooms located in the district Overschie close to the historic towncentre. In the immediate area is a primary school, shops, access to highways and public transportation. So you have all the conveniences, but it is still very quiet and safe.

Lay out
Own staircase to first floor.

First floor:
Hallway with toilet. The living room is located on the front with a sunlounge at the back and in the front there is a door to the balcony. At the rear of the house you find the kitchen which is equipped with multiple devices, such as a 4-burner gas hob. Also here you can go to the sunlounge.
At the front there is a room which is good to use as a work-/ studyroom.

Second floor:
Corridor with a very deep storageroom and acces tot the attic. At the rear is the tiled bathroom with shower and sink.
On this floor are two spacious bedrooms with also a lot of storage space.

** The above is just an invitation for a visit, this text is not binding **