Te huur: Delftseveerweg 13 d, VLAARDINGEN

NETTE HUURDER GEZOCHT!
Op mooie locatie nabij het centrum gelegen 2 kamer appartement op de 4e verdieping met vrij uitzicht richting ‘De Vaart’ aan de voorzijde en op de molen Aeolus aan de achterzijde. Het gezellige centrum van Vlaardingen ligt op loopafstand.

VOORWAARDEN VERHUUR:
– Netto (kale) huurprijs € 825,– per maand
– Huurcontract minimaal 1 jaar
– Huurprijs is exclusief gas, water, licht
– Woning wordt ongemeubileerd verhuurd
– Mocht u concrete interesse hebben dan vragen we u een kopie legitimatie en 3 recente loonstroken en/of jaaropgave en/of werkgeversverklaring aan te leveren. Bent u zelfstandige dan vragen wij u vragen om een IB-60 formulier 2017 (op te vragen bij de Belastingdienst).
– Voor toewijzing van deze woning voeren wij een kredietcheck uit naar het betaalverleden van de kandidaat huurder, indien u hier positief uitkomt kan de woning worden bezichtigd en mogelijk aan u worden toegewezen.
– Verhuurder behoudt zich het recht van gunning
– OPLEVERING PER DIRECT

Indeling:
Afgesloten hoofdentree op de begane grond.
Entree woning op de 4e verdieping: hal met vloerbedekking en met meterkast. Toilet. Lichte woonkamer met strakke vloer en wandafwerking en een schitterend uitzicht! Vanuit de woonkamer toegang tot de badkamer met douchehoek, wastafel en opstelplaats wasmachine.
Via de woonkamer is het achtergelegen balkon bereikbaar met een prachtig uitzicht op de molen! Slaapkamer aan de voorzijde met laminaatvloer.
Keurige gesloten keuken met creme witfront wandkeukenblok voorzien van spoelbak, gaskookplaat en afzuigkap.
Vanuit de keuken toegang tot het achterbalkon.

Inpandige berging in de onderbouw, voorzien van elektra.