Te huur: Delftseveerweg 1 c, VLAARDINGEN

TE HUUR: DELFTSEVEERWEG 1C TE VLAARDINGEN. Pal naast de bekende Vlaardingse molen Aeolus gelegen, keurig onderhouden 2 (voorheen 3) kamer HOEK appartement op de 3e verdieping met balkon en inpandige berging. Extra lichtinval door hoekligging en een mooi groen uitzicht aan drie zijden.

VOORWAARDEN VERHUUR:
– Netto (kale) huurprijs € 775,– per maand
– Huurcontract minimaal 1 jaar
– Huurprijs is exclusief gas, water, licht
– Mocht u concrete interesse hebben dan vragen we u een kopie legitimatie en 3 recente loonstroken en/of jaaropgave en/of werkgeversverklaring aan te leveren. Bent u zelfstandige dan vragen wij u vragen om een IB-60 formulier 2018 (op te vragen bij de Belastingdienst).
– Voor toewijzing van deze woning voeren wij een kredietcheck uit naar het betaalverleden van de kandidaat huurder, indien u hier positief uitkomt kan de woning worden bezichtigd en mogelijk aan u worden toegewezen.
– Verhuurder behoudt zich het recht van gunning
– Oplevering per direct

Indeling appartement:
Entree, hal met meterkast, toilet en garderobekast. Slaapkamer aan de voorzijde (ca. 11 m2) met vaste kast en kunststof kozijn met dubbel glas. Keuken aan de achterzijde ( ca. 6 m2) met eenvoudige inrichting met gaskookplaat, vlakscherm afzuiger en geiser. De keuken geeft toegang tot de badkamer en tot het balkon (4 m2) met het fraaie uitzicht op de molen. De keuken is voorzien van een houten kozijn met dubbel glas. Badkamer met douche en wastafel. De badkamer heeft een houten kozijnen met enkel glas. Door gebroken woonkamer (ca. 29 m2) met laminaatvloer, zij-raam en twee vaste bergkasten. De kozijnen aan de straatzijde en het zijraam zijn kunststof met dubbel glas.
Het kozijn aan de achterzijde is van hout met dubbel glas.

Inpandige berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
* grotendeels dubbel glas
* diverse kozijnen kunststof met dubbel glas
* de geiser (Vaillant) is circa 4 jaar geleden vernieuwd
* verwarming door middel van 2 gevelkachels (keuken en woonkamer)
* bouwjaar: 1953
* woonoppervlakte: 58 m2