Te koop: De Vlinderhoven 50 , SCHIEDAM

Gelegen in de levendige, kindvriendelijke woonstraat “De Vlinderhoven” vindt u deze ruime 5-kamer eengezinswoning met een uitbouw en dakopbouw. De ligging is ideaal te noemen, met diverse voorzieningen op een steenworp afstand zoals diverse scholen en sportfaciliteiten, winkels en in directe nabijheid van het natuur- en recreatiegebied Midden-Delfland.

Indeling:
Entree. Hal met meterkast, toilet en trap naar 1e verdieping. De uitgebouwde woonkamer is voorzien van een nette plavuizen vloer met vloerverwarming, vaste voorraadkast en openslaande deuren naar de tuin en een open keuken aan de voorzijde van de woning. De open keuken beschikt over voldoende kast- en opbergruimte, 5-pits gaskomfoor met brede oven en afzuigkap, vaatwasser, koel/vriescombinatie en extra vriezer. De rustige achtertuin is gelegen op het noordwesten en heeft een houten berging en achterom. In de zomer is er voldoende zon in de tuin, maar biedt detuin ook een fijne schaduwstrook aan de gevel.

1e verdieping.
Overloop met toegang tot de diverse vertrekken en trapopgang naar 2e verdieping. Slaapkamer 1 is ca. 14 m2 en gelegen aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde van de woning is slaapkamer 2 (ca. 14 m2) en de badkamer gelegen. De nette badkamer beschikt over een tweede toilet, wastafel en bad met douchekop.

2e verdieping.
De dakopbouw is geplaatst in 2004. Overloop met toegang tot de twee slaapkamers en de wasruimte. Slaapkamer 3 (ca. 13 m2) is gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 4 (ca. 14 m2) en de wasruimte (ca. 5 m2) zijn gelegen aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 125 m2
– volledig voorzien van dubbel glas
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot en met 30 november 2038
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.