Te koop: de Ruijterstraat 46 , VLAARDINGEN

Ruime 5 kamer eengezinswoning (ca. 128m2) met binnentuin en balkon aan de woonkamer, nabij het centrum van in de Oostwijk van Vlaardingen gelegen. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers verdeeld over de begane grond en 2e verdieping. De woonkamer met open keuken is op de 1e verdieping gesitueerd. Een woning met een fijne ruimte-prijs verhouding. De Oostwijk van Vlaardingen heeft een prima mix tussen nieuwbouw, woningen gebouw rond 1920, huur en koop. Kortom: heerlijk wonen in deze wijk en woning!

Indeling:
Entree. Gang met meterkast, trapkast en toilet. Slaapkamer voorzijde met laminaatvloer. Slaapkamer achterzijde met houten vloerdelen en doorloop naar het waskamer. Vanuit de waskamer toegang tot de binnenplaats/achtertuin. Tussengelegen badkamer met ligbad, douchehoek en wastafel. Trap naar de 1e verdieping. Zeer ruime doorzon woonkamer met houten planken vloerafwerking. Vaste kast met legplanken. Open keuken aan de achterzijde met eenvoudig wandkeukenblok en met een toegangsdeur naar het balkon/terras. Open trap naar de 2e verdieping. Overloop met laminaatvloer en 2e toilet. Ruime 3e slaapkamer aan de voorzijde van de woning met laminaatvloer, dakkapel, wastafel en vaste kast. Ruime 4e slaapkamer aan de achterzijde met laminaatvloer, 2 dakramen kastruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 128m2
– gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond met een jaarlijkse canon van €17,=
– verwarming en warm water door middel van combiketel (lease ketel)
– 4 slaapkamers
– ruime woonkamer op de 1e verdieping
– besloten binnentuin op de begane grond en een terras aan de woonkamer
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.