Te koop: Datheenstraat 231 , VLAARDINGEN

Wil je wonen in het groen in een heerlijk ruim 4 kamer appartement gelegen op de 4e verdieping? Op loopafstand van het nieuwe metrostation? Dan kun je nu een afspraak maken om te komen kijken! Het balkon is op het zuiden gelegen, dus perfect om van de zon te genieten. Scholen, natuurgebieden, winkelcentra en uitvalswegen zijn allen in de nabije omgeving te vinden.

Indeling.
Begane grond.
Gedeelde portiek met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

4e verdieping.
Entree. Hal met toegang tot toilet, keuken, slaapkamer 1 en de woonkamer. Het toilet is half betegeld en beschikt over natuurlijke ventilatie. De keuken is voorzien van een wandkeukenblok met voldoende kast- en opbergruimte, 4-pits gasfornuis en een afzuigkap. Vanuit de keuken is er een doorgang naar de badkamer. De basic badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Tevens is in de badkamer de standplaats van de cv-combiketel gesitueerd. Slaapkamer 1 (ca. 4.50×2.80) is gelegen op het zuidwesten en heeft een schuifpui naar het balkon. De woonkamer is ca. 29m2 is voorzien van elektrische zonneschermen en geeft toegang tot het balkon en de overige twee slaapkamers. Slaapkamer 2 (ca. 4.00×2.60) en slaapkamer 3 (ca. 4.00×2.70). De woning is volledig voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas voorzien van horren en plavuizen vloeren.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 86 m2
– verwarming en warm water door middel van een cv-combiketel
– woning is volledig voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas
– actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €80,-
– erfpacht van toepassing met een jaarlijks canon van €85,-
– eigen berging in de onderbouw
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.