Te koop: Dalkruid 44 , VLAARDINGEN

Prachtig uitgevoerde en optimaal vergrote hoek-eengezinswoning, gelegen op een van de mooiste plekjes in de Kruidenbuurt. De woning is met kwalitatief zeer hoogwaardige materialen afgewerkt en zo te betrekken. De begane grond is vergroot met een zij uitbouw tot totaal 65 m2 oppervlakte en voorzien van een schitterende tegelvloer met vloerverwarming. De woning heeft een prachtig vrije ligging aan de voorzijde met uitzicht over waterpartij en klein park. Daarnaast heeft de woning een centrale ligging in Holy Noord, op loopafstand van winkelcentrum de Loper, scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen en groene recreatie zoals de Vaart en Broekpolder.

INDELING:

Begane grond:
Entreehal met meterkast (8 groepen+aardlekschakelaars). Royale woonkamer met open keuken. De ruimte is verdeeld in een zithoek en een eetkamer. Het plafond is uitgevoerd met een glad stucwerk, spachtelputz wanden, aan voorzijde markiezen (2019) en aan achterzijde elektrisch zonnescherm (2019 nieuw verdoekt). Open keuken aan de achterzijde met deur naar tuin. Keuken met U-vormige keukenblok, voorzien van composiet aanrechtblad, carrousel kast, koelkast, vriezer, vaatwasser (2018), combimagnetron, inductie kookplaat (2017) en afzuigkap. Daarnaast diverse laden en onder- en bovenkasten.

Tussengang met trap naar 1e verdieping en modern geheel betegeld vrijhangend toilet met fontein.

1e verdieping:
Overloop. Riante slaapkamer aan voorzijde van bijna 20 m2 met modern verlaagd plafond en kamer brede schuifkastenwand met inbouwverlichting. Deze slaapkamer is ontstaan door samenvoeging van twee slaapkamers. Indien gewenst, dan is het eenvoudig mogelijk van deze slaapkamer weer twee kamers te maken van respectievelijk 13 en 7 m2. Slaapkamer aan achterzijde ca. 10m2 met modern verlaagd plafond en elektrisch zonnescherm (2019 nieuw verdoekt). Geheel betegelde en stijlvol uitgevoerde badkamer voorzien van douchecabine, 2e vrijhangend toilet, 2 persoons wastafelmeubel met grote medicijnkast (2018), designradiator en elektrische vloerverwarming.

2e verdieping:
Ruime voorzolder met groot Velux dakraam en bergruimte achter knieschotten. Bergvliering toegankelijk vanaf voorzolder. Voorzieningenruimte/berging met wasmachine aansluiting, unit mechanische ventilatie en CV-combiketel.
Slaapkamer 3 van ca. 8 m2 (gemeten op 1.50m hoogte) met dakkapel aan achterzijde. Deze kamer is uitgevoerd met knieschotten, praktische vaste bergkasten, inbouwspots en elektrisch sunscreen. Slaapkamer 4 van ca. 9m2 met dakkapel (2018) voorzien van elektrische rolluiken en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin:
De woning heeft een verzorgde en fraai aangelegde voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin ligt op het zuiden en heeft ontsluiting naar de straat via een poort in de zijtuin. In de achtertuin staat een ruime houten berging op een onderheide betonplaat en voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 133m2
– gelegen op 133m2 erfpachtgrond, waarbij het recht loopt tot 15 oktober 2035 en de canon ook tot de einddatum is afgekocht.
– bouwjaar 1986
– CV-combiketel Remeha Avanta uit 2009
– volledig voorzien van dubbel glas
– in 2015 is de gehele gevel gestraald, opnieuw gevoegd en geimpregneerd
– dakkapel voorzijde (kunststof) is in 2018 geplaatst
– dak dakkapel achterzijde is in november 2020 volledig vernieuwd
– oplevering in overleg, voorkeur verkoper mei 2021

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.