Te koop: Curacaolaan 84 , VLAARDINGEN

Op een rustige locatie gelegen voormalig 4, nu 3-kamer appartement op de 4e en tevens hoogste woonlaag, met vrij uitzicht aan de voorzijde en berging in de onderbouw. Het appartement is gunstig gelegen nabij het centrum, ook openbaar vervoer en uitvalswegen zijn goed bereikbaar. De woning is altijd netjes onderhouden maar keuken en sanitair dienen opgefrist te worden

Indeling:
Begane grond.
Gedeelde entree met brievenbussen, bellentableau, toegang tot de eigen berging in onderbouw en trappenhuis.

4e verdieping:
Entree/tochtportaal. Hal met meterkast, betegeld toilet, twee bergkasten en toegang tot de diverse vertrekken. Ruime, lichte woonkamer van ca. 30 m2 met opengebroken eetkamer. In de woonkamer is de moederhaard en een deur naar het zonnige balkon. Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich de keuken, badkamer en slaapkamer 1. De keuken is voorzien van een wandkeukenblok met 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vriesvak en combimagnetron. Tevens is er in de keuken plek voor de wasmachine. Vanuit de keuken is er een deur naar de badkamer. De eenvoudige badkamer is vrij smal en beschikt over een douche, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. Slaapkamer 1 is ca. 6 m2 en heeft een vaste kast. Slaapkamer 2 is ca. 10 m2 en gelegen aan de achterzijde van het appartement. Ook deze slaapkamer is voorzien van een vaste kast en er is een deur naar het zonnige balkon met vrij uitzicht.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 65 m2
– grotendeels voorzien van kunststofkozijnen en dubbel glas
– warm water door middel van een boiler
– verwarming door middel van een moederhaard
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 150,=
– gelegen op erfpacht grond met een jaarlijks canon van €23,65
– oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.