Te koop: Curacaolaan 18 , VLAARDINGEN

Dit mooie 4-kamer appartement is strak afgewerkt met een lichte woonkamer, luxe keuken, moderne badkamer en heeft twee ruime balkons aan de voor- en achterzijde. De woning is instapklaar, het is letterlijk je spullen pakken en hier gaan wonen. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met ideale ligging in een vriendelijke buurt, dichtbij het centrum, diverse winkels en het openbaar vervoer.

Indeling

Begane grond.
Centrale afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Trappenhuis met toegang tot de woonverdiepingen en de bergingen gelegen in de onderbouw.

1e verdieping.
Entree. Hal met meterkast (7 groepen + 2 aardlekschakelaars), toilet en toegang tot de diverse vertrekken. Ruime, lichte woonkamer van ca. 30m2 met twee vaste voorraadkasten en toegang tot het balkon ca. 5m2, gelegen aan de voorzijde van het appartement met vrij uitzicht. Luxe keuken voorzien van een strak wandkeukenblok met koel/vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser, 5-pits gasfornuis en afzuigkap. Vanuit de keuken is de badkamer en het balkon (ca. 10 m2) aan de achterzijde bereikbaar.

De luxe badkamer is voorzien van nette wand- en vloertegels, inloopdouche met regendouchekop, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. Tevens is de wasmachineaansluiting in de badkamer. Het appartement heeft drie slaapkamers. Slaapkamer 1 (ca. 8 m2) en slaapkamer 2 (ca. 10 m2) zijn gelegen aan de voorzijde van het appartement. Slaapkamer 1 is momenteel in gebruik als kastenkamer. Slaapkamer 3 (ca. 10 m2) is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast in de kamer.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 82 m2
– volledig voorzien van dubbel glas
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– luxe keuken
– moderne badkamer
– instapklaar appartement
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 150,=
– gelegen op erfpachtgrond met een jaarlijks canon van € 33,59
– berging in de onderbouw
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.