Te koop: Curacaolaan 108 , VLAARDINGEN

Op een rustige locatie gelegen, modern afgewerkt 4 kamer appartement, gelegen op de 3e woonlaag, met vrij uitzicht over groenstrook. De woning beschikt over een eigen berging in de onderbouw en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en een eigen cv installatie. De ligging van het appartement is op loopafstand van het centrum en in directe nabijheid van de uitvalswegen.

INDELING:
Begane grond: Entree/Gang waarop alle vertrekken uitkomen en tevens voorzien van meterkast, ruime vaste kast, waskast en toilet. De gang is voorzien van een nette plavuizen vloer. Het toilet is voorzien van moderne vloer en wandtegels, een wandcloset en een fonteintje.

Lichte woonkamer (ca. 3.80×5.70m) met toegang tot het balkon op het zuiden en vrij uitzicht. Vanuit de woonkamer bevindt zich een deur naar de eerste slaapkamer (ca. 3.80×2.50).

Tweede (doorgebroken) slaapkamer (ca. 4.50×4.00) aan de voorzijde. Derde slaapkamer aan de achterzijde (ca. 2.35×4.00).

Dichte keuken met plavuizen vloer (ca. 4.20×1.95m). De keuken is voorzien van een luxe, creme witfront wandkeukenblok met de navolgende inbouwapparatuur: koelkast, inductie kookplaat, oven, separate magnetron, vaatwasser en apothekerskast.

Vanuit de keuken is de luxe badkamer bereikbaar. De badkamer is vernieuwd in 2016 en voorzien van moderne vloer en wandtegels, een inloopdouche met regen-douchekop, handdoekenradiator, wastafelmeubel en spiegelkast.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar: 1957;
-Woonoppervlak: 84m², gemeten volgens NEN2580,
-Inhoud: 259m³
-Gelegen op erfpachtgrond met een einddatum van 16-01-2056, jaarlijkse canon van € 39,-
-Verwarming en warm water door middel van CV-combi (Remeha 2012);
-Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
-Geheel voorzien van een moderne laminaatvloer;
-Meterkast in 2012 vernieuwd;
-Er is een actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 90,-;
-Berging in de onderbouw;
-Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.