Te koop: Coornhertstraat 207 c, VLAARDINGEN

Een super goed onderhouden 3 kamer maisonnette, in een verrassend groene omgeving en grenzend aan het recreatiegebied midden Delfland. De woning is gelegen op de 3e en 4e woonlaag en heeft aan de achterzijde een vrij groen uitzicht. De woning beschikt over een moderne keuken, badkamer en toilet een gezellig balkon en is volledig voorzien van kunststof kozijnen, recent vernieuwde CV-installatie en vloerverwarming. Daarnaast is er ook een grote gemeenschappelijk tuin. De woning is centraal gelegen met zowel winkels, scholen als openbaar vervoer in de nabije omgeving.

Indeling. Begane grond.
Gedeelde ingang met bellenplateau en brievenbussen. Tevens is er vanaf de begane grond toegang tot eigen berging.

3e verdieping.
Entree. Hal voorzien van een betegeld toilet met inbouwspots. Deur naar de woonkamer. Woonkamer van ca. 26 m2. In de woonkamer is de meterkast en een trap naar de tweede verdieping. De woonkamer is voorzien van vloertegels met vloerverwarming en een kunststof schuifpui naar het balkon. Het balkon ligt op het zuidwesten en heeft vrij uitzicht op het naast gelegen park. Vanuit de woonkamer is een doorloop naar de keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en een koelkast. Ook is er bij het keukenraam elektrische zonwering.

4e verdieping.
Ruime overloop met extra bergruimte boven de trap en een inbouw schuifwandenkast met spiegelwand. Toegang tot de twee slaapkamers en de wasruimte. Slaapkamer 1 (ca. 4.50×4.30) is gelegen aan de achterzijde. In de slaapkamer is een radiatorombouw en elektrische zonwering. Slaapkamer 2 (ca. 3.10×2.25) is gelegen aan de voorzijde. Deze kamer is ook voorzien van elektrische zonwering. Vanuit slaapkamer 2 is er een deur naar de badkamer. De badkamer beschikt over mechanische ventilatie, een hangend closet, wastafel, douche cabine en ligbad. De wasruimte is betegeld en voorzien van wasmachine aansluiting. Tevens zit hier de CV-ketel gevestigd.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 83m2
– erfpacht met een jaarlijkse canon van €90,06 tot 30-04-2062
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel (2018)
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van €60,-
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.