Te koop: Carel Fabritiuspad 6 , SPIJKENISSE

Fijne eengezinswoning aan een verkeersvrije straat, gelegen in kindvriendelijke buurt nabij een groot park met diverse speeltoestellen. De woning dient intern opgeknapt te worden maar is altijd goed onderhouden. Je kunt deze woning helemaal naar je eigen wens maken. Deze tussenwoning heeft veel mogelijkheden en potentie om een fijn thuis te worden. De woning ligt op een centrale locatie nabij diverse winkels, scholen, het openbaar vervoer en de uitvalswegen.

Indeling:
Ruime voortuin. Entree. Hal met meterkast, toilet, trap naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer is ca. 24 m2 en voorzien van een elektrische haard, vaste kast en openslaande deuren naar de tuin. De keuken is eenvoudig en beschikt over een wandkeukenblok met 4-pits gasfornuis en een vaste kast. Ook vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en heeft een stenen berging en achterom.

1e verdieping.
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. Slaapkamer 1 (ca. 3.70×2.65) is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een vaste kast. Slaapkamer 2 (ca. 3.85×3.00) met vaste kasten en slaapkamer 3 (ca. 2.60×2.55) zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is vrij basic en voorzien van een douche en wastafel.

2e verdieping.
Via een losse trap is de 2e verdieping/bergzolder bereikbaar. Op deze verdieping is een overloop waar de standplaats van de CV-combiketel (2016) is gesitueerd. Ook is er toegang tot een lichte ruimte die kan worden ingericht als slaapkamer 4 (ca. 3.00×2.40). De kamer is voorzien van een ruim dakraam.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 93 m2
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel (2016)
– gelegen op 121 m2 eigen grond
– volledig voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels dubbelglas
– oplevering kan direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.