Te koop: Callenburgstraat 77 , VLAARDINGEN

Royale tussen-eengezinswoning met tuin op het oosten, achterom en een gebouwde stenen berging. In een van de gewilde straten van de Oost-wijk, op loopafstand van het centrum en overige openbare voorzieningen (o.a. scholen en openbaar vervoer).

Indeling:
Entree; gang met meterkast (4 groepen, aardlekschakelaar en dag/nachttarief) en diepe trapkast;
woonkamer voorzien van lichte plavuizen met vloerverwarming en openslaande deuren naar de achtertuin; via de woonkamer een halletje met provisiekast en vaste trap naar de eerste verdieping; nette half open keuken met kunststofaanrechtblad en beukenkleurige frontinrichting, losse apparatuur als koel/vriescombinatie, gaskomfoor en afzuigkap blijft achter, evenals de Daalderop close-in boiler; half betegelde toiletruimte; aangebouwde stenen berging met wasmachineaansluiting, elektra en deur naar tuin; ruime achtertuin met sierbestrating en achterom;

1e Verdieping:
kleine overloop; doorgebroken achterslaapkamer met toegang tot dakterras; ruime voorslaapkamer middels dakkapel met vaste kastenwand; badkamer met douche en toilet (Sanibroyeur); vaste vlieringtrap naar grote vliering, met bergruimte, dakraam en cv-opstelling.

Bijzonderheden:
woonoppervlakte ca. 89m2
gelegen op 101m2 eigen grond
Voorzien van hard houten kozijnen met dubbele beglazing.
Boven verdieping met elektrische zonwering voor en achter.
verwarming en warm water dmv CV-combiketel (merk Remeha)
Oplevering: in overleg

Huis kopen?… Neem uw eigen NVM Makelaar mee!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.