Te koop: Callenburgstraat 74 A/76, VLAARDINGEN

Beleggingsobject!
In de geliefde Oostwijk vindt u dit gehele pand bestaande uit een bedrijfspand en afzonderlijke bovenwoning. Het pand is opgebouwd uit 2 appartementsrechten (bedrijf en wonen) en wordt geheel verhuurd opgeleverd. Gelegen op eigen grond.

Indeling:
Bedrijfspand: Callenburgstraat 74a
Kadastraal bekend: gemeente Vlaardingen, sectie B, complexaanduiding 9534A-1 1/3 aandeel
Op de begane grond bevindt zich de bedrijfsruimte met een vloeroppervlakte van ca. 74 m². Deze werkplaats is voorzien van een betonnen begane vloer, verwarming (gekoppeld aan de bovenwoning) en een toiletruimte. Er is een interne deur naar de hal welke de entree van de bovenwoning betreft. Deze hal is voorzien van een granitovloer, originele wandbetegeling en de meterkast.

Bovenwoning: Callenburgstraat 76
Kadastraal bekend: gemeente Vlaardingen, sectie B, complexaanduiding 9534A-2 2/3 aandeel

Begane grond:
Entree/hal met meterkast.
Trap naar de 1e verdieping. Overloop.
Zijkamer aan de voorzijde van de woning.
Doorzonwoonkamer met plavuizen vloer, gashaard en een open keuken aan de achterzijde. De keuken is voorzien van een eenvoudige witte opstelling voorzien van houten aanrechtblad, 4 pits gaskookplaat en koel-vriescombinatie. Zowel vanuit de keuken (enkele deur) als vanuit de woonkamer (dubbele openslaande deur) is het zeer ruime terras van ca. 29 m2 te bereiken.

2e verdieping: Deze verdieping is voorzien van houten vloerdelen en bestaat uit een grote open ruimte welke opgesplitst is in een ruim slaapgedeelte en een open badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en daklicht.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer welke uitgevoerd is met een dakkapel en bergruimte alwaar opstelplaats CV.

Bijzonderheden
– Bouwjaar: 1900
– Woonoppervlakte: ca. 83m²
– Bedrijfsruimte: ca.74m²
– Inhoud totaal ca. 550m³
– Gelegen op 92m² eigen grond
– Verwarming en warm water d.m.v. CV-combi HR ketel 2019
– De elektrische installatie bestaat uit 5 groepen
– Huuropbrengst € 1.200,- per maand

* Het pand wordt verhuurd verkocht en opgeleverd

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.