Te koop: Callenburgstraat 73 , VLAARDINGEN

Klussers opgelet! Wil jij een woning volledig naar jouw wens maken? Dan is deze ruime kluswoning perfect voor jou. De woning is compleet gestript, voorzien van 2 nieuwe dakkapellen, maar dient nog volledig ingericht te worden. De woning is gelegen in de populaire buurt ‘Oostwijk’ nabij het centrum van Vlaardingen. In de buurt van de woning zijn diverse scholen, winkels, uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Indeling.
Entree. Gang biedt toegang tot de woonkamer. De woonkamer van ca. 30m2 is voorzien van hardhouten kozijnen met enkelglas en betonnen vloer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een achter-aanbouw met voormalige keukenruimte en een basic badkamer. Ook is er in deze ruimte een deur naar de tuin. De tuin is gelegen op het oosten en voorzien van een achterom.

1e verdieping.
De 1e verdieping is volledig open gebroken. Zowel aan de voor- als achterzijde is in 2017 een kunststof dakkapel geplaatst met HR++ glas.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 95m2
– Twee kunststofdakkapellen voorzien van HR++ glas (2017)
– Eeuwigdurend erfpacht met een jaarlijks canon van €7,08
– Oplevering in overleg (kan snel)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.