Te koop: Burgemeester Gijsenlaan 77 , SCHIEDAM

Net en licht 2-kamer appartement in de rustige wijk Nieuwland te Schiedam. Dit appartement bevindt zich op de 5e verdieping en is ideaal voor starters. Het appartement is gelegen in een groene omgeving nabij het Strickledepark. In de buurt bevinden zich diverse winkels, scholen en het openbaar vervoer.

Indeling.
Begane grond.
Portiek met bellentableau, trappenhuis en toegang tot de lift.

5e verdieping.
Gedeelde galerij. Entree. Hal met meterkast, opbergkast en badkamer. De badkamer is voorzien van inbouwspots, douchecabine, hangend closet, wastafel en een radiator. Tevens is er vanuit de badkamer een deur naar de slaapkamer. De woonkamer van ca. 21m2 is voorzien van een nette laminaatvloer en een half open keuken. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en een koel/vriescombinatie. Tevens zit de wasmachine aansluiting in de keuken. Ruime slaapkamer (ca. 10m2) met deur naar de badkamer en deur naar het balkon. Het balkon is gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van ca. 43m2
– De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-6-2025 en loopt tot 30-6-2049
– Actieve VvE met een bijdrage van € 111,– per maand
– Blokverwarming met maandelijkse voorschot stookkosten van €52,-
– Verwarming en warm water is centraal geregeld
– De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.