Te koop: Burgemeester A. van Walsumlaan 9 , VLAARDINGEN

Een rustig gelegen, leuk, licht en goed onderhouden 3-kamer appartement met balkon, gelegen op de 1e verdieping in een mooi en goed onderhouden appartementencomplex. Het appartement ligt aan de voorzijde van het complex (in de laagbouw) en heeft een vrij uitzicht aan zowel de voor- als de achterzijde en is volledig voorzien van dubbel glas.

Indeling:
Entree; gezamenlijke, afgesloten hal met deurbellen en brievenbussen; trap/lift naar de 1e verdieping; galerij; voorportaal met de mogelijkheid tot het plaatsen van een bankje gesitueerd op de ochtendzon. Entree woning; tochtportaal met vaste proviandkast met boiler; ruime vertrekhal; toegang tot de lichte woon- eetkamer (ca.6.50×4.20) met vrij uitzicht over het groen aan de voorzijde. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met toegang door middel van openslaande deuren tot het achterbalkon op het westen; slaapkamer 2 (ca. 3.40×3.50); keuken met eenvoudig L-vormig keukenblok voorzien van keramische kookplaat, rvs afzuigschouw, rvs spoelbak en een opstelplaats vaatwasmachine; Nette badkamer met vloer en wandbetegeling douchehoek en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 70m2
– gelegen op erfpachtgrond t/m 15-12-2055 met een jaarlijkse bijdrage van €57,97
– eigen kelderbox in de onderbouw
– zeer actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. €139,=
– voorschot stookkosten €60,= of €30,= per maand, keuze is aan de eigenaar
– verwarming middels blokverwarming
– warm water middels eigen boiler
– de gehele woning is voorzien van dubbel glas
– woning is volledig voorzien van glad stucwerk wandafwerking
– elektra 5 groepen+aardlekschakelaar
– minder validen lift in de gezamenlijke hal
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.