Te koop: Buis 139 , MAASSLUIS

OPEN HUIS! DONDERDAG 28 MAART VAN 16.00 UUR TOT 17.30 UUR.

Leuk gelegen 3 kamer hoekappartement op de 3e verdieping met lift en berging op de begane grond. Door de hoekligging op de 3e verdieping is er vrij uitzicht. Gunstig gelegen vlakbij winkelcentrum Koningshoek, het gezellige centrum van Maassluis en het toekomstige nieuwe metrostation.

Indeling:
3e verdieping: entree/hal met plavuizen vloer welke toegang geeft tot de slaapkamers, badkamer en de keuken.

Slaapkamer 1 (ca. 2.39 x 2.81) met laminaatvloer is gelegen aan de voorzijde van het appartement.
Slaapkamer 2 (ca. 2.83 x 4.24) met laminaatvloer is middenin gelegen.

Geheel betegelde badkamer (ca. 1.20×2.90) in lichte kleurstelling voorzien van douche, badmeubel, toilet en aansluiting wasautomaat.

Keuken (ca. 2.30 x 2.75) met plavuizen vloer en keukenblok in licht voorzien van koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Vanuit de keuken is de aan de achterzijde gelegen lichte woonkamer (ca. 20 m2) bereikbaar met toegang tot het balkon. Het balkon geeft door de hoekligging vrij uitzicht.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1983
– Woonoppervlakte ca. 56 m2
– Eigen grond
– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €120,=
– Verwarming en warm water door middel van cv combiketel
– Geheel voorzien van dubbel glas
– Vrij uitzicht
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.