Te koop: Broekweg 69 , VLAARDINGEN

Zeer ruime en goed onderhouden, dertiger jaren eengezinswoning met 5 slaapkamers, zeer ruime woon- eetkamer met open keuken en zonnige achtertuin/plaats op het zuid-westen. Het betreft een voormalige, en samengevoegde boven- en benedenwoning, waardoor er een woning is ontstaan met veel ruimte! Dus bent u op zoek naar een ruime woning, kom dan zeker kijken!.

Indeling: Begane grond: Entree. Gang met pvc vloer en stucwanden. Trapkast. Toilet met modern sanitair.
Woonkamer (royaal) (ca. 9.70m x 3.50m) met pvc vloer, vloerverwarmingen, kunststof kozijnen.
Keuken ca. 6 m2 met roomwit front en kunststof aanrechtblad inclusief afzuigkap, 4- pits gastoestel, oven, koel-vriescombinatie en boiler (10 liter).

1e verdieping: Overloop. Voorzijkamer (ca. 2.35m x 2.00m) met kunststof kozijn. Slaapkamer 2, (ca. 4.45m x 3.55m) met laminaatvloer en kunststof kozijn. Slaapkamer 3, (ca. 4.20m x 3.55m) met laminaatvloer en toegang tot balkon.
Badkamer met douche, ligbad, wastafel, toilet en designradiator en kunststof kozijn.

2e verdieping: Overloop. Wasruimte (ca. 2.35m x 2.00m) met opstelplaats cv ketel en wasmachine. Slaapkamer 4 (ca. 3.55m x 3.35m) met dakkapel en kunststof kozijn. Slaapkamer 5 (ca. 3.52m x 3.00m) met aan sluiting op het 2e balkon, annex (2e) badkamer met douche, wastafel, toilet, design radiator en kunststof kozijnen.

Algemeen:
– woonoppervlakte ca. 138m2
– begane grond voorzien van vloerverwarming
– Voorzien van centrale verwarming
– diverse kamers voorzien van laminaatvloer
– gelegen op eigen grond
– tuin op het zuid weten voorzien van schuur
– gelegen nabij het centrum
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.