Te koop: Broekweg 58 , VLAARDINGEN

Op eigen grond gelegen drie-kamerappartement (voorheen vier kamers). De woning bevindt zich op de derde en tevens bovenste woonlaag. De ligging van de woning is centraal ten opzichte van openbaar vervoervoorzieningen, scholen, uitvalswegen en recreatievoor-zieningen zoals zwembad De Kulk, de Vlaardingse Vaart en de Broekpolder en is op loopafstand van het stadscentrum.

Indeling:
Open portiek met brievenbussen en stenen trap naar 1e verdieping.

1e verdieping:
Entree. Hal met meterkast en trap naar 2e verdieping.

2e verdieping:
Overloop met toilet en toegang tot de woonkamer. Ruime, lichte woonkamer met erkertje aan de voorzijde, openslaande deuren naar het balkon en toegang tot de diverse vertrekken. Moderne open keuken in hoekopstelling voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is er ook toegang tot het balkon. Het zonnige balkon aan de achterzijde van het appartement is ca. 7 m2 en gelegen op het zuidoosten. Aan de voorzijde van de woning is een kleiner balkon van ca. 2 m2. Nette badkamer voorzien van een douchecabine met regendouche, wastafelmeubel, handdoekenradiator en wasmachineaansluiting. De achterslaapkamer (ca. 10 m2) geeft toegang tot de voorslaapkamer (ca. 8 m2), die momenteel in gebruik is als inloopkast.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 70 m2
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 50,=
– gelegen op eigen grond
– oplevering in overleg (kan snel)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.