Te koop: Broekweg 164 A, VLAARDINGEN

Op een mooie en leuke locatie, dicht bij het centrum en “De Vaart” gelegen, fris 3 kamer hoekappartement. De woning lig op de 1e woonlaag en is voorzien van een complete keuken en een luxe badkamer. Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden kleinschalig appartementencomplex en heeft in de onderbouw een royale eigen berging. Met het centrum op loopafstand is dit voor starters het ideale appartement.

Omschrijving
Afgesloten entree, bellen en brievenbussen. Trappenhuis en toegang tot de bergingen.

1e verdieping:
Entree, hal, gang, dichte hoekkeuken (2012) voorzien van een 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, vitrinekast met hier achter de meterkast, koel/vrieskast. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op de binnentuin. Woonkamer van ca. 16 m² voorzien van een lichte laminaatvloer. Door de hoekligging heeft de woonkamer veel lichtinval. De woonkamer geeft ook toegang tot het balkon, gelegen op het zuidwesten. Twee slaapkamers van ca. 11 m² en 10 m². Luxe badkamer (2018) voorzien moderne vloer en wandtegels, inloopdouche, zwevend toilet en aansluiting voor wasmachine/droger.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 50m2
– actieve vve met een maandelijkse bijdrage van ca. €90,=
– erfpachtcanon van €19,52 per jaar, recht loopt tot 15 juli 2054
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel
– geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– eigen fietsenberging in de onderbouw
– Parkeren kan voor de deur met een vergunning, maar ook is er in de nabijheid de mogelijkheid om vrij te parkeren
– oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.