Te koop: Borneostraat 20 , VLAARDINGEN

Bent u op zoek naar een betaalbare eengezinswoning die u geheel naar eigen inzicht kunt verbouwen, dan is dit uw kans! Deze te moderniseren jaren dertig eengezinswoning ligt op een leuke plek in de Indische Buurt, dichtbij en met zicht op de Surinamesingel en beschikt over een voortuin en een gemiddeld ca. 10m diepe achtertuin. De woning heeft veel mogelijkheden. Zo kan o.a. van de zolder met toevoeging van dakkapel(len) een mooie slaapverdieping gemaakt worden. Voorzieningen zijn nooit ver weg, het centrum ligt op loopafstand en ook de ligging t.o.v. openbaar vervoer is goed. Een woning die de tand des tijd goed heeft doorstaan.

Omschrijving:
Begane grond:
Via de voortuin bereikt u de woning. Entree, hal, gang met meterkast. Ruime woonkamer met erker aan de voorzijde en schuifpui in de achtergevel. Keuken in de achteraanbouw met eenvoudige keukeninrichting. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop. Slaapkamer aan achterzijde en een slaapkamer aan voorzijde. Kleine badkamer met douche en wastafel en balkon op de achteraanbouw. Dit balkon wordt in de wijk veelal dichtbebouwd en in gebruik genomen als badkamer.

Zolder:
Bereikbaar met een vaste trap vanaf de overloop. De zolder heeft een nokhoogte van ca. 2.05. De huidige woonoppervlakte (hoger dan 1.50m) van de zolder is ca. 10 m2. Met het realiseren van een of meerdere dakkapellen is van de zolder een goede slaapverdieping te maken.

Tuin:
De op het oosten gelegen achterduin heeft een diepte varierend van ca. 10 meter en heeft een achterom. In de tuin staat een houten berging. De voortuin ligt op het westen.

Overige:
Woonoppervlakte ca. 90m2.
Gelegen op 120m2 eigen grond.
Verwarming door middel van gas- en gevelkachels.
Warm water door middels van een geiser.
Grotendeels voorzien van dubbel glas.
Oplevering op korte termijn mogelijk.
Projectnotaris van toepassing. Van Gastel notarissen.

Woning kopen? Neem uw eigen NVM-aankoop makelaar mee!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.