Te koop: Boerhaavestraat 333 , VLAARDINGEN

Keurig onderhouden appartement, gelegen aan de buitenrand van Vlaardingen met vrij uitzicht over de polder richting Maasluis, Delft en Den Haag. Gelegen op de negende woonlaag. Het appartement telt 3-kamers, waarvan 2 slaapkamers en een woonkamer. Verder treft u een keurige badkamer aan, een half open keuken met bijkeuken en een zeer royale entree hal. Praktisch het gehele appartement is voorzien kunststof kozijnen met dubbelglas. Het complex wordt prima onderhouden door een actieve vereniging van eigenaren en u heeft altijd parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein van de vereniging.

Indeling:

Afgesloten entree complex. Centrale hal met lift, trappenhuis en toegang tot de bergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Entree woning op de negende verdieping.
Royale hal met, toilet, vaste kast en toegang tot de diverse vertrekken. Heerlijk lichte woonkamer (ruim 25 m2) met laminaatvloer en grote ramen van waaruit u een mooi uitzicht heeft over de polders. Vanuit de woonkamer toegang tot de half open keuken. Keuken (ca. 2,85 x 2,10) met recht keukenblok voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Bijkeuken met opstelling elektrische boiler en wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken toegang tot klein balkon op het zuiden. Slaapkamer 1 is ca. 15 m2 en voorzien van twee vaste kasten. Slaapkamer 2 is ca. 7,5 m2 en geeft toegang tot het tweede balkon. De keurige badkamer beschikt over een nette vloer- en wandbetegeling, douchecabine en wastafel.

Eigen berging in de onderbouw en een gemeenschappelijke afgesloten fietsenberging.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 90m2
– volledig voorzien kunststof kozijnen met dubbelglas
– warm water via 80ltr. boiler (eigendom)
– verwarming middels blokverwarming
– actieve vve met ambitie voor “verduurzaming van het complex” met een maandelijkse bijdrage van ca. € 320,=
inclusief voorschot stookkosten ca. € 52,=
– erfpacht met een jaarlijks canon van € 59,78
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.