Te koop: Boerhaavelaan 93 BII, SCHIEDAM

Ruime en verzorgde bovenwoning op de 2e en 3e woonlaag met twee slaapkamers, nette keuken en badkamer. Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, een eigen cv installatie en is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, uitvalswegen en openbaar vervoer. De woning is per direct te betrekken. Starters sla je slag!

Indeling:
Gezamenlijke entree op de begane grond met binnentrap naar de 1e verdieping. Entree appartement. Eigen binnentrap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Overloop met modern toilet, half betegeld (zachtgeel). Dichte keuken in L opstelling met diverse inbouwapparatuur: keramische kookplaat, oven en afzuigkap. Ruime doorgebroken woonkamer met laminaatvloer en gestucte wanden en plafonds. Voorzijkamer met meterkast (6 groepen+aardlekschakelaar).

Halve 3e verdieping
Overloop, CV ruimte/bergkamer met toegang tot balkon aan voorzijde woning. Ruime slaapkamer II met
eveneens toegang tot balkon. Via de slaapkamer is de badkamer bereikbaar. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, separate douchecabine, dubbele wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden
– Gelegen op eigen grond.
– Bijdrage VvE ca. 135 euro per maand.
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen/dubbel glas.
– Verwarming/warm water middels Cv combi (2012).
– Oplevering: per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.