Te koop: Blokmakersstraat 3 a, ROTTERDAM

In het historische Delfshaven gelegen een 7-kamer appartement op de eerste en tweede verdieping met ruim dakterras. Het appartement is voorzien van een nieuwe cv-combiketel maar dient verder te worden opgeknapt. De wijk Delfshaven heeft diverse voorzieningen in de nabije omgeving, zoals winkels, scholen en het openbaar vervoer.

Indeling:
Begane grond. Gesloten portiek met trap naar 1e verdieping.

1e verdieping.
Hal met toegang tot de woonkamer, het toilet, de keuken en twee slaapkamers. In de hal zit de meterkast en een trap naar de 2e verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De keuken is basic maar beschikt over een oven, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, wasmachine aansluiting, magnetron en koelkast. Tevens is in de keuken de standplaats van de CV-combiketel gesitueerd. Vanuit de keuken is een deur naar het ruime terras gelegen op het noordoosten.

2e verdieping.
Op de 2e verdieping zijn de overige vier slaapkamers. Twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. Ook is er vanaf de overloop toegang tot de eenvoudige badkamer. De badkamer beschikt momenteel over een douche en wastafel.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 94m2
– het appartement is gelegen op eigen grond
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel 2018
– VvE is niet actief
– oplevering in overleg (kan snel)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.