Te koop: Bleekstraat 10 , VLAARDINGEN

Nabij het stadscentrum en oude Haven van Vlaardingen gelegen sfeervol ingedeeld 3 kamerappartement op de 1e verdieping met eigen balkon. Ideale woning voor starters! De woning kijkt aan de voorzijde vrij uit over een kinderspeelplaats en er is genoeg parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Indeling:
entree door middel van een verzorgde open portiektrap; entree appartement; gang; lichte woon-eetkamer (ca. 6.20×4.00/3.00) met laminaatvloer en toegangsdeur naar het balkon (ca. 4.25×1.50) op het zuiden; keuken met modern keukenblok voorzien van koelvriescombinatie, oven, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap; badkamer (ca. 4.00×1.65) met toilet, wastafel en ligbad; slaapkamer 1 (ca. 4.00×3.75) met laminaatvloer en origineel plafond; slaapkamer 2 (ca. 4.50×2.60) met laminaatvloer;

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 65m2
– gelegen op eigen grond
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel (Vaillant 2006)
– elektra 6 groepen+aardlekschakelaar
– moderne keuken en badkamer
– volledig voorzien kunststof kozijnen met dubbel glas
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van €50,=
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.