Te koop: Binnensingel 72 , VLAARDINGEN

Een keurig onderhouden, 2/3 kamer-benedenappartement met zonnige tuin en berging. De benedenwoning heeft een karakteristieke voorgevel, open keuken en is gelegen op eigen grond. Het appartement is gelegen op een centrale locatie nabij het centrum van Vlaardingen. In de directe omgeving is een basisschool, stadspark met kinderboerderij en openbaar vervoer.

Indeling:
Begane grond.
Entree. Hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. Lichte woonkamer met open keuken, authentieke raampartijen en toegang tot de slaapkamer. De keuken is geplaatst in hoekopstelling en voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en een vaatwasser. Verder beschikt de keuken over voldoende kast- en opbergruimte.

Ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer en bijkeuken. Betegelde badkamer voorzien van een toilet, ligbad, douchecabine, wastafel en mechanische ventilatie. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming. De bijkeuken is voorzien van een nette wandbetegeling, betonnen vloer en toegang tot de achtergelegen tuin. Tevens is in de bijkeuken de opstelplaats van de cv-combiketel gesitueerd en wasmachineaansluiting. De zonnige achtertuin is ca. 48 m2 en gelegen op het westen. De tuin is voorzien van een nette bestrating, berging en achterom.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 78m2
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. €90,=
– volledig voorzien van dubbel glas
– gelegen op eigen grond
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.