Te koop: Binnensingel 106 , VLAARDINGEN

Aan de lommerrijke en statige Binnensingel gelegen, totaal gerenoveerde, 3 kamer benedenwoning met sfeervolle details en karakteristieke voorgevel. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers, luxe keuken en badkamer en over een fijne stadstuin. Dankzij de zorgvuldige afwerking en renovatie heeft deze benedenwoning een fantastische sfeer in combinatie met het hedendaagse comfort. De Binnensingel ligt zeer gunstig ten opzichte van de Vlaardingse haven en het centrum. Op loopafstand treft u het Oranjepark met kinderboerderij en pannenkoekhuisje, scholen en openbaar vervoer.

Indeling:
Entree appartement. Vestibule. Ruime woonkamer met moderne laminaatvloer, strak gestuukte wanden en plafond en luxe open keuken. Open keuken met hoogglans witfront wandkeukenblok voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: koel-vriescombinatie, 4 pits gaskookplaat, blokschouw, combimagnetron, vaatwasser en voldoende kast- en laderuimte. Gang met vaste kast en toilet. Tussengelegen badkamer. Luxe afgewerkte badkamer met douchehoek, ligbad, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. Slaapkamer 1 (ca. 3.90×3.60) met moderne laminaatvloer en strak gestuukte wanden en plafond. Slaapkamer 2 met moderne laminaatvloer, strak gestuukte wanden en plafond en deur naar de achtertuin. Ruime achtertuin op het westen gelegen. In de tuin een schuur en achterom.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 85 m2
– gelegen op tijdelijke erfpachtgrond tot 31-12-2029 met een canonverplichting van €328,= per jaar. U heeft de mogelijkheid het tijdelijke erfpachtrecht om te zetten naar eeuwigdurend of naar volledig eigendom. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.
– actieve vve met een maandelijkse bijdrage van €20,=
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel 2018
– vernieuwde elektra, 6 groepen
– keuken, badkamer, toilet vernieuwd 2018
– achtertuin op het westen gelegen
– oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.