Te koop: Billitonlaan 54 , VLAARDINGEN

Ruime dubbele bovenwoning in de Indische buurt van Vlaardingen met open keuken, nette badkamer en een riant dakterras. De woning is gelegen nabij diverse winkels, scholen, supermarkten en het openbaar vervoer. Het centrum van Vlaardingen is op loopafstand gelegen. Ook de uitvalswegen zijn vanaf de woning eenvoudig te bereiken.

Indeling:

Begane grond.
Entree met meterkast en trap naar woonverdieping.

1e verdieping.
Overloop met toilet, trapopgang naar 2e verdieping en toegang tot de woonkamer en het balkon. Ruime, lichte woonkamer voorzien van een plavuizen vloer, open keuken en openslaande deuren naar het dakterras. Nette open keuken in L-opstelling voorzien van voldoende kast- en opbergruimte, gaskomfoor dubbele oven, 6-pits gasfornuis, dubbele spoelbak, koelkast. Royaal dakterras van ca. 6 meter breed en 8,5 meter diep.

2e verdieping.
Overloop met wasruimte, vaste kast met opstelplaats cv-combiketel en toegang tot de overige vertrekken. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, hoekligbad en een douchecabine. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een vaste kast. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is tevens voorzien van een vaste kast.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 85 m2
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– volledig voorzien van dubbel glas
– de vereniging van eigenaren is niet actief
– gelegen op erfpachtgrond tot 31-12-2051 met een canon van €21,09 per jaar.
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.