Te koop: Bart Verhallenplein 29 , SCHIEDAM

Heerlijk 3- (voorheen 4) kamer appartement gelegen aan diverse groenstroken. Het appartement is vijf jaar geleden (op het toilet na) volledig gerenoveerd en beschikt over een moderne keuken, luxe badkamer en twee ruime slaapkamers. De sfeervolle woonkamer en het zonnige balkon maakt het geheel compleet. Het appartement is gelegen nabij diverse winkels, supermarkten, scholen en het openbaar vervoer. Ook de verschillende uitvalswegen zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Indeling:
Begane grond
Entree met brievenbustableau en trapopgang naar de galerij.

2e verdieping.
Entree met tochtportaal. Hal met meterkast, toilet en toegang tot de diverse vertrekken. Ruime, lichte woonkamer met vrij uitzicht op een groenplantsoen. De woonkamer geeft toegang tot de zijkamer die thans in gebruik is als tweede slaapkamer. Vanuit deze kamer is het zonnige balkon bereikbaar. Het balkon is ca. 4 m2 en gelegen op het zuidwesten. De moderne keuken is samen met slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde van het appartement.

De moderne keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koel/vries combinatie. Tevens is in de keuken de opstelplaats van de geiser gesitueerd. Luxe badkamer voorzien van een strakke vloer- en wandbetegeling. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche met regendouchekop en losse handdouche, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. In de badkamer is de wasmachine aansluiting gevestigd.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 78 m2
– volledig voorzien van dubbel glas
– verwarming door middel van blokverwarming
– warm water door middel van geiser
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 205,= inclusief voorschot stookkosten
– gelegen op erfpachtgrond met een jaarlijks canon van ca. € 357,= (bedrag is inbegrepen in de vve kosten)
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.