Te koop: Bachplein 295 , SCHIEDAM

Op zoek naar een betaalbaar appartement in Schiedam? Dan is dit leuke, lichte 2-kamer appartement met zonnig balkon op het westen iets voor jou! Deze woning is gelegen in een rustige wijk van Schiedam, met op steenworp afstand winkelcentrum Hof Van Spaland, openbaar vervoer, openbare voorzieningen en de uitvalswegen. De woning is netjes onderhouden en is grotendeels voorzien van dubbel glas. Starters grijp je kans!!

Indeling
Afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen en twee liften. Toegang tot de eigen kelderbox in onderbouw.

Zevende verdieping:
Entree; hal met meterkast; lichte woonkamer met houten vloerdelen en toegangsdeur tot het balkon op het westen en elektrische rolluiken. Half open keuken met een wandkeukenblok, 5-pits gaskomfoor, brede oven en afzuigkap. Ruime slaapkamer aan de galerijzijde met kast. De badkamer is praktisch ingedeeld met afgesloten toilet, wasruimte waar de geiser is gesitueerd en een separate douche met wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van ca. 52m2
– De woning ligt op erfpachtgrond, de canon is voor de gehele looptijd afgekocht (31-12-2048)
– Verwarming door middel van blokverwarming
– Warm water door middel van geiser (eigendom)
– De VVE is actief, de bijdrage per maand is ca. € 148,= inclusief een voorschot stookkosten
– Er is een afgesloten berging in de onderbouw (ca. 6m2)
– Grotendeels voorzien van dubbel glas
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.