Te koop: Bachplein 271 , SCHIEDAM

Op zoek naar een betaalbaar en modern afgewerkt appartement in Schiedam? Dan is dit leuke en lichte 2-kamer appartement met zonnig balkon op het westen iets voor jou! Deze woning is gelegen in een rustige wijk van Schiedam, met op steenworp afstand winkelcentrum Hof Van Spaland, openbaar vervoer, openbare voorzieningen en de uitvalswegen. De woning is keurig onderhouden en is grotendeels voorzien van dubbel glas. Starters grijp je kans!!

Indeling
Afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen en twee liften. Toegang tot de bergingen.

Vijfde verdieping
Entree; hal met meterkast; lichte woonkamer met laminaatvloer en toegangsdeur tot het balkon op het westen. Half open keuken met een hoogglas witfront wandkeukenblok met inbouwapparatuur te weten: vaatwasser, oven, kookplaat, rvs blokschouw en koel-vriescombinatie. Ruime slaapkamer aan de galerijzijde met laminaatvloer en voldoende ruimte voor een kledingkast. De badkamer is praktisch ingedeeld met afgesloten toilet, wasruimte en douche. Eigen kelderbox in de onderbouw.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 55m2
– De woning ligt op erfpachtgrond, de canon is voor de gehele looptijd afgekocht (31-12-2048)
– De VVE is actief, de bijdrage per maand is € 140,47 inclusief een voorschot stookkosten van ca. €40,=
– Er is een afgesloten berging in de onderbouw (ca. 6m2)
– Grotendeels voorzien van dubbel glas
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.