Te koop: Arnold Hoogvlietstraat 25 , VLAARDINGEN

Perfect onderhouden en sfeervolle afgewerkte stadswoning met 2 ruime slaapkamers, gelegen in de leukste straat in de Oostwijk. Deze woning is met oog voor detail gerenoveerd en combineert daardoor de hedendaagse gemakken met de charme en sfeer van weleer. De woning heeft een achtertuin op het oosten met achterom via de steeg, ruime berging in de tuin en ligt centraal nabij scholen, winkels (centrum van Vlaardingen) en openbaar vervoer.

Begane grond:
Karakteristieke voorgevel met tal van originele details. Prachtige originele voordeur. Gang met visgraat parketvloer. Toilet met moderne vloer en wandtegels, wandcloset en fonteintje. Tussenhal met inbouwkast en zwart stalen schuifdeur. Fantastische woonkamer met in visgraat gelegde parketvloer, strak gestuukte wanden en plafonds voorzien van inbouwverlichting. Open keuken in de achteraanbouw. De keuken is voorzien van een wandkeukenblok en een later geplaatst werkeiland met wastafel en voldoende kast- en lade ruimte. De keuken is voorzien van een inbouw vaatwasser, combimagnetron en blokschouw. Er is ruimte voor een Amerikaanse koelkast in de daarvoor getimmerde ombouw. Vaste kast. Openslaande deuren naar de achtertuin.

1e verdieping: Ruime overloop met vaste kast/berging en toegang tot de slaapkamers. 2e toilet met moderne vloer- en wandtegels en wandcloset. Slaapkamer 1 bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Bij deze slaapkamer zijn de dakspanten en het dakbeschot in het zicht. De slaapkamer beschikt over een airco-unit en een vaste ladekast. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de voorzijde en hier zijn tevens de dakspanten en het dakbeschot in het zicht. De kamer is voorzien van vaste kasten en een vast bureau. In de vaste kast is de wasmachine aansluiting gesitueerd. Luxe badkamer met 2 dakramen, lig- (bubbel)bad, inloopdouche met regendouche- en handkraan en dubbele wastafel.

Tuin: Fraai aangelegde achtertuin (ca. 10.00×5.00) met kunstgras, groenbordes en houten schuur. De tuin is te bereiken via een naastgelegen steeg.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 105m2
– gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond met lage erfpachtcanon van €10 per jaar
– vernieuwde elektra 2006, 8 groepen+aardlekschakelaars
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel (Nefit)
– nieuw pannen dak 2006. Dak is geisoleerd.
– moderne keuken: wandkeukenblok met inbouwapparatuur en werkeiland met composieten blad en voldoende lades
– prachtige visgraat parketvloer
– luxe badkamer met ligbad en douche
– 2 toiletten
– strak gestuukte wanden en plafonds.
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.