Te koop: Antonie Heinsiusstraat 31 , VLAARDINGEN

Haal je petticoats en leren jacks maar uit de kast voor de bezichtiging van dit gave jaren zestig huis, volledig gestyled in retro-sferen. Deze 5-kamer woning dient intern volledig opgefrist te worden, maar heeft door de lichte vertrekken en garage veel potentie om een fijn thuis te worden. De woning is gelegen in een rustige wijk nabij diverse winkels, openbaar vervoer en scholen.

Indeling.
Nette voortuin. Entree. Tochthal met toilet. Tweede hal met trap naar de 1e verdieping, diepe trapkast waar de meterkast zich bevindt en toegang tot de woonkamer en keuken. Woonkamer van ca. 25 m2 voorzien van houten kozijnen met dubbelglas, vaste kast inclusief doorgeefluik naar de keuken en deur naar achterkamer. De achterkamer was voorheen het fietsenschuurtje maar is inmiddels ingericht als extra kamer.

De keuken is voorzien van een Amerikaans wandkeuken blok inclusief de retro metalen deurtjes (1955). Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. De tuin is gelegen op het oosten en voorzien van een achterom. Vanuit de tuin is er een deur naar de bijbehorende garage. De garage is ca. 18m2, voorzien van elektra en een stevige werktafel.

De eerste verdieping heeft een overloop waar de cv opstalplaats is gesitueerd. Vanuit de overloop is er toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers: slaapkamer 1 (ca. 3.75×3.60) en slaapkamer 2 (ca. 3.60×3.00). Beide slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas. Slaapkamer 3 (ca. 2.75×2.10) is aan de voorzijde en voorzien van houten kozijnen met dubbelglas. Ook deze slaapkamer beschikt over een ruime vaste kast. De retro badkamer is voorzien van de originele gele tegels, granieten vloer, douche en wasbak. In de badkamer is een deur naar het balkon.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 84 m2
– oppervlakte garage ca. 18 m2
– garage heeft een separaat kadastraal nummer
– verwarming en warm water door middel van vernieuwde cv-combiketel
– grotendeels voorzien van dubbelglas
– gelegen op eigen grond
– kozijnen voorzijde eerste verdieping is houtrot geconstateerd
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.