Te koop: Aletta Jacobskade 133 , VLAARDINGEN

Een exclusief en ruim appartement in Vlaardingen met het mooiste uitzicht van Vlaardingen. Deze mooie en royaal bemeten woning ligt op de eerste woonlaag en heeft zowel vanuit de woonkamer als vanaf het zonnige terras een fantastisch panoramisch uitzicht op de Vlaardingse Vaart en Broekpolder. De woning is altijd keurig onderhouden en ligt in een exclusief en goed onderhouden complex. In de buurt liggen winkelcentrum De Loper, het groene Midden Delfland en Broekpolder. Bovendien ligt het appartement nabij uitvalswegen A20 en A4, waardoor Rotterdam slechts op 10 autominuten bereikbaar is.

We hebben bij deze presentatie gebruik gemaakt van styleswitcher fotografie. Hiermee willen we de kandidaten de potentie van de verschillende ruimtes laten zien. Bij deze woning gaat het om de woonkamer met open keuken en de bad/slaapkamer ensuite. We hebben de huidige situatie tevens in de presentie verwerkt.

Begane grond;
Het complex heeft een afgesloten entree, lift en videofoon.

Eerste verdieping;
Entree, ruime hal met antracietkleurige natuurstenen vloer (met vloerverwarming), dat zich uitstrekt over een groot gedeelte van de woning. Vanuit de hal is er toegang tot de toiletruimte, een kleine bergruimte met CV-ketel, de meterkast en een diepe berging met wasmachineaansluiting.

Middels een glazen deur toegang tot een grote woonkamer van 43m2 met een aluminium schuifpui en panoramaramen, die de woonkamer heerlijk licht maken. Door de grootte heeft de woonkamer vele indelingsmogelijkheden. De wand naar de keuken is niet dragend zodat de keuken bij de woonkamer kan worden betrokken. Zie hiervoor de styleswitch foto’s.

Halfopen keuken van 15 m2 eveneens met natuurstenen vloer en een Siematic kwaliteitskeuken met veel kast- en aflegruimte en ingebouwde verlichting. Rode fronts, zwart granieten aanrechtblad, RVS achterwand en de volgende inbouwapparatuur; vaatwasmaschine, 4-pits gaskookplaat, oven en afzuigkap. Verder een grote Amerikaanse koelkast.

Slaapkamer van ca. 9 m2, die nu als garderobekamer wordt gebruikt met twee grote schuifkasten van topmerk The Doors.

Via luxe glazen deur toegang tot grote slaapkamer 16 m2 met vloerbedekking. De slaapkamer is over de volle breedte via een luxe glaswand verbonden met de eveneens grote badkamer van ca. 8m2. De badkamer met vloerverwarming heeft witte vloer- en wandtegels, een verlaagd plafond met inbouwverlichting, groot hoekbad, aparte doucheruimte, een dubbele wastafel in een luxe zwart marmeren meubel.

Fantastisch dakterras van circa 30m2, heerlijk op het zuiden gelegen en voorzien van mooie kunststof vlonderplanken en glazen afscheiding. Dit terras is tevens voorzien van design buitenverlichting, een buitenkraan en elektrische zonwering. Vanaf het terras heeft u een schitterend weids uitzicht op de omgeving, met onder u de Vlaardingse Vaart en daarachter de groene Broekpolder.

Berging van ca. 5m2 in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 115m2
– Erfpacht afgekocht t/m 7 april 2042
– VvE bijdrage € 240,81
– Berging in onderbouw
– Parkeren op openbare weg
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.